• GRATIS FRAKT OVER 800,-

Tips: Dåpsgave

|4/03, 2023

Tips: Dåpsgave

DÅPSGAVE

Hva skal man gi i dåpsgave? Det er veldig vanlig å gi sølvprodukter eller smykker. Hos ForDenLille kan du få laget en helt personlig dåpsgave. Håndlagde biteleker og smokkesnor kan være en flott dåpsgave fordi de er personlige og unike. En personlig smokkesnor, bitering eller vognpynt. Det enkleste er nok å få laget en smokkesnor eller bitering. Vognpynt kan være utfordrende da man trenger mål på vognen. 

PERSONLIG SMOKKESNOR

Smokkesnor er også en praktisk gave som kan være til stor nytte for babyen og foreldrene. Smokkesnoren kan bidra til å holde smokken på plass og forhindre at den blir borte. Spesielt bra når du er ute på tur slik at smokken ikke faller i bakken.

PERSONLIG BITERING

Bitering eller leke er også en praktisk gave som kan være til stor nytte for babyen og foreldrene. Biteleker kan hjelpe babyen med å lindre tannpine og stimulere sansene.

PERSONLIG VOGNLENKE

En vognlenke kan bidra til å stimulere babyens utvikling og læring, for eksempel ved å ha forskjellige former og farger som kan hjelpe til med å utvikle deres syn. Videre kan en vognlenke være en fin måte å legge til personlig preg på barnevognen. Med mange forskjellige design og stiler å velge mellom og du kan få laget en personlig vognlenke som en spesiell gave til babyen og foreldrene.

DET LILLE EKSTRA

Vi har også andre merker som passer perfekt som Blafre og Nuk som passer som dåpsgave. 

Blafres produkter er kjent for å ha et moderne og tidløst design, samtidig som de er funksjonelle og av høy kvalitet. De har mange morsomme og kreative motiver som barna elsker.

NUK er en populær produsent av smokker og flasker til babyer og småbarn. NUKs produkter er kjent for å være av høy kvalitet og utformet med tanke på babyens sikkerhet og trivsel. En av NUKs samarbeidspartnere er Disney, og de har derfor produsert smokker og flasker med Disney-motiver som er svært populære blant små barn. Vi har inne smokker og flasker med Bambi og Løvenes Konge 🦁

Håper dette var til hjelp for dere som skal kjøpe dåpsgave 👶🏻