• GRATIS FRAKT OVER 800,-

Hvordan bestiller jeg en personlig smokkesnor?

|22/01, 2023

Hvordan bestiller jeg en personlig smokkesnor?

Hvordan bestiller jeg en personlig smokkesnor?

Å bestille en personlig smokkesnor er ikke alltid like lett og jeg skjønner at man kan bli forvirret. Jeg hadde nok også blitt det. Å bestille en personlig smokkesnor eller snor betyr at du velger forskjellige elementer som jeg bruker i designforslag. Dere skal velge farge, motivperle og mer for at jeg skal sette opp et godt forslag, men det er viktig å vite at du som kunde ALLTID skal bli fornøyd. Hvis du ikke er fornøyd med noen av forslagene jeg sender deg eller vil endre noe, så er det greit. Da lager jeg nye forslag til deg. Forslagene sendes kun etter en bestilling er gjennomført. Det er fordi det tar lang tid å lage forslag. 

Navn/kallenavn/tekst til smokkesnor

Første steg er å velge navn eller tekst til smokkesnor. Dette gir deg mulighet til å skrive inn navnet du vil ha. Dette velger de aller fleste. Men det er eksempler på noen som vil ha "lillebror" eller fortelle en partner at de er gravide med en "loading" smokkesnor. Det er mange muligheter. 

Adapter eller løkke til smokkesnor

Å velge adapter eller løkke er det de fleste kundene lurer på. Hvordan kan de brukes. Det letteste er å tenke hva slags smokker babyen bruker, men hva er det beste? Her er mine tips!

  • Adapter: Velg adapter hvis du vet at snoren skal brukes med smokker som har en rund «kule» foran. Det vil for eksempel si MAM smokker. Men med adapter må lenken bli kortere. En lenke skal ikke være lengre enn 22 cm når den trekkes i fra enden av clipsen. En adapter strekker seg godt og derfor får du ikke like langt design som med en løkke.
  • Løkke: De aller fleste går for løkke. Løkken kan du feste til de aller fleste smokker. Du kan bruke dem til smokker med bøyle, små hull og store hull. Så lenge smokken har et rom som du kan tre løkken gjennom, så kan snoren brukes. I tillegg strekker ikke snoren seg stort, slik at du kan få lengre design.

Farge til smokkesnoren

Å velge farge kan bli litt overveldende da vi har et stort utvalg, men det er lov å bytte etter bestilling hvis du skulle angre deg. Det er kun mulig å velge en farge på nettsiden, men du kan legge igjen en kommentar i kassen hvis du ønsker flere farger eller sende meg en mail/DM på instagram etter bestilling. 

Bokstavperler

Bokstavperler har vi i to størrelser i fargene hvit, sort, blå, rosa og grå. I tillegg har vi en beige farge i 10 mm. Her er det bare å velge hva som passer til fargen du har valgt over. De fleste går for hvit (med sort skrift), men det er morro med smokkesnorer som bruker rosa og blå bokstaver også. 

Motivperler

Vi har et stort utvalg motivperler, men utvalget varierer noe etter hva som er mulig å få tak i. Her velger du en motivperle fra listen. Ønsker du ikke en motivperle, så kan du velge en, men skrive i kommentarfeltet i kassen at du ikke ønsker det. Det er også flere som vil ha mønster istedenfor en motivperle. Vi har mønstre som grå marble, leopard, blomster og mer. Skriv gjerne til oss hvis du vil se. 

Så er det bare å legge produktet i handlekurven og betale med våre trygge betalingsløsninger 🙌🏻