• GRATIS FRAKT OVER 800,-

Hvorfor skal jeg kjøpe en personlig smokkesnor?

|19/03, 2023

Hvorfor skal jeg kjøpe en personlig smokkesnor?

Hvorfor trenger barnet mitt en personlig smokkesnor?

Smokkesnorer har blitt en av de mest populære tilbehørene for småbarn og spedbarn. En smokkesnor kan holde smokken på plass, slik at barnet ikke mister den eller lar den falle på bakken. Smokkesnoren festes barnets klær, noe som gjør det enklere å holde smokken ren og innen rekkevidde. Dette gjør det lettere for foreldrene å ha kontroll på smokken og holde den ren. Men hvorfor velge en personlig laget smokkesnor?

Unikt design

For det første kan en personlig laget smokkesnor være en unik og personlig gave. Ved å velge design, farge og mønster, kan du skape en smokkesnor som er unik og spesiell for barnet ditt eller for noen du ønsker å gi en gave til. Dette gjør smokkesnoren til en flott gave til babyshower, barsel, dåp eller andre spesielle anledninger.

Perfekt gave - Babyshower, dåpsgave eller barselgave

For det andre gir en personlig smokkesnor en unik og personlig touch til gaven. Ved å inkludere barnets navn eller initialer på smokkesnoren, blir den en spesiell og betydningsfull gave som vil bli verdsatt og husket i lang tid fremover. Det er også mulig å velge forskjellige farger, mønstre eller temaer som passer til barnets personlighet og stil.

Smokkesnor med silikonperler

Silikon er et slitesterkt materiale som er i stand til å tåle mye bruk og misbruk. Det kan også enkelt rengjøres og steriliseres for å holde det rent og hygienisk for babyen. Silikon er et trygt og ikke-giftig materiale som er ideelt for babyer og småbarn å bite på. Det er mykt og fleksibelt, og vil ikke skade babyens tenner eller tannkjøtt. Men det er viktig å presisere at en smokkesnor ikke er en biteleke. Klør barnet i gommene bør det kjøpes en bitering. Vi lager basic og personlige biteringer også. 

Så, hvis du leter etter en unik og personlig gave til et lite barn eller ønsker å gi barnet ditt en smokkesnor som føles ekstra spesiell, kan en personlig laget smokkesnor være et flott valg 💕